Elérhetőségeink

Céginformáció

A Simple Homes Zrt.-t 2012-ben alapítottuk, az ingatlanpiacon megszerzett több éves tapasztalattal és szaktudással a birtokunkban.

Cégünk saját tulajdonú ingatlanok bérbeadásával és üzemeltetésével foglalkozik Budapesten, valamint a főváros vonzáskörzetében.

Portfóliónkat az aktuális piaci igényeket figyelembe véve folyamatosan bővítjük, hogy minél több minőségi és élhető otthont tudjunk biztosítani Ügyfeleink számára.
Lakásaink kivétel nélkül néhány éve épült, magas minőségben kivitelezett társasházakban találhatóak, felszereltségüket tekintve gépesítettek (tűzhely, sütő, mosógép, hűtő), bútorozást illetően pedig cégünk rugalmasan áll ügyfeleink igényeihez.

Célunk - bérlőink igényeit maradéktalanul szem előtt tartva - egy hosszú távon működő, kiemelkedő színvonalú partneri viszony megteremtése, mely által ügyfeleink nem csupán bérlőként érzik magukat az általunk biztosított ingatlanokban, hanem azok valódi otthonukká is válnak, nyugodt és kényelmes életet biztosítva a bérleti időszak során.

Miért éppen VELÜNK?

Bérleti szerződéseinket Közjegyző előtt kötjük meg Bérlőinkkel, mindkét fél biztonsága érdekében
Bérlőinknek havonta csak 1 db - a Cégünk által kiállított - számlát kell kiegyenlíteni, mely tartalmazza a lakásra vonatkozó bérleti díj összegét és az összes fizetendő költséget. (közüzemi számlákkal, bizonylatokkal alátámasztva)
A fizetés a Bérlő igényeinek megfelelően történhet készpénzben vagy átutalással.
A rezsi költségeket csak tényleges fogyasztás után kell megfizetni (az elszámolás alapját a birtokbaadási jegyzőkönyvben rögzített mérőóra állások jelentik).

Simple Homes Zrt.
Meder Utca 8/C 5. emelet 3,
1138 Budapest

Telephone: +36 30 663 0163
E-mail: alberlet@simplehomes.hu